Традиційне італійське печиво біскотті

Последние

Больше новостей

Популярные

Больше новостей

Комментируют

Больше новостей

Воно хрумке, смачне, а ще має додаткову перевагу — може зберігатися аж 3-4 місяці.

Італійці дуже полюбляють "Біскотті", яке дуже просто зробити вдома, а зберігати можна протягом аж 3-4 місяців. Особливість приготування цього смаколика захована якраз у назві. З італійської "біскотті" перекладається як "двічі запечене", бо хрусткості воно досягає за кілька етапів.

Час приготування: 90 хвилин.

Інгредієнти: 

  • 200 г пшеничного борошна;
  • 50 г кукурудзяного борошна;
  • 100 г цукру;
  • 100 г цукатів;
  • 100 г мигдалю;
  • 3 яйця;
  • 0,5 ч.л. солі;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 2 ст.л. кунжуту (для посипання).

Приготування покроково:

1. Ретельно змішайте в мисці сухі інгредієнти: пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль та розпушувач.

2. Вбийте два яйця і окремо один жовток. Білок третього яйця знадобиться вам для змазування печива перед випіканням.

3. Замісіть руками тісто у місці, ретельно поєднавши інгредієнти.

4. Додайте рубані горіхи і цукати та ретельно перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися у тісті. Воно має вийти трохи липким.

5. Щоб тісто не липло до рук, змочіть іх трохи холодною водою, та сформуйте ковбаски. 

Викладіть на застелене пергаментом деко. 

6. Готові ковбаски змастіть збитим білком і посипте кунжутом.

7. Розігрійте духовку до 180°C і випікайте печиво 35-40 хвилин. Потім дістаньте, розріжте ковбаски на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри і знову поставте до духової шафи на 10-15 хвилин, щоб остаточно підсушити печиво.  

А тепер залишилося лише заварити у термосі чай чи каву і вирушати на прогулянку разом із запашним печивом.

Смачного!

Відеоверсія рецепта: 

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Оставьте свой комментарий

Выбор редакции