Тантричний секс: із чого почати

Тантричний секс: із чого почати

Фото: o-sebe.com

Головне, що ви маєте опанувати, почавши практикувати неотрантру – це правило однієї години і свої відчуття.

Неотантра передбачає концентрацію на фізичних відчуттях і посиленні власної чуттєвості. Для досягнення значного ефекту під час фізичного контакту слід загострити увагу на п'ятьох органах чуття, а також займатися неотантричними вправами у спеціально відведений час.

Зір

Досить часто пари кохаються в темряві, соромлячись власного тіла. Але така практика не є досить корисною, адже слід і візуально насолоджуватися тілом партнера. Неотрантрою можна займатися при увімкнутому світлі або вдень, отримуючи насолоду від тіла одне одного. Оскільки зір - це найперший спосіб сприйняття світу, важливо не зациклитися лише на ньому, а й підсилити інші відчуття. Але якщо вам подобається бути одне із одним при мерехтливому сяйві свічок, то - вперед.

Смак

Неотрантричні ритуали включають в себе споживання їжі. Вона може бути як різноманітною, так і досить простою. Найголовніше - стимуляція смакових рецепторів. Можна поласувати і афродизіаками - продуктами, що підвищують статевий потяг, наприклад, устрицями, полуницею, бананами, креветками, шоколадом, грейпфрутом тощо. Головне, щоб у вашого партнера не було алергії на той чи інший продукт. Пам'ятайте, що тантра - це повага до партнера. Для кращого ефекту їжу слід споживати не до ритуалу, а безпосередньо під час нього.

Дотик

Усім відоме відчуття, коли від дотику партнера наче "мурахи повзають по шкірі" – саме в цей момент кундаліні, про яку ми говорили у попередньому блозі, починає накопичуватися в основі хребта.

Під час неотантричних ритуалів найчастіше використовуються великі і вказівні пальці. Нігті радять обрізати якомога коротше, щоб не подряпати партнера, тож жінкам доведеться піти на жертви заради задоволення чоловіка. Також не рекомендується використовувати масажні масла, адже м'які дотоки із маслом нагадають масаж і лише прискорять момент кульмінації, а основа неотранри - повільна насолода одне одним.

Нюх

У неотантрі досить важливим є сприйняття запаху партнера. А науковці стверджують, що лише понюхавши чоловіка, жінка вже підсвідомо вирішує, чи хоче від нього дітей. Наприклад, якщо жінці подобається запах, то вона готова до сексу із чоловіком, бо його гени зовсім не схожі на її, а якщо запах не подобається, то його гени подібні до її генів, що не зовсім добре для майбутнього потомства. Людство зі своїм розвитком почало маскувати власний природний запах, а для неотантри потрібно повернутися до свого природнього запаху і полюбити його, як і пізнати та полюбити запах партнера.

Під час неотантричного ритуалу слід зробити спільне омовіння один одного. Не соромтеся, довіряйте одне одного, дозвольте партнеру омити ваше тіло і кожну його складочку та родимку. У неотранрі омовіння за допомогою власних рук та теплої вологої тканини розбурхує сексуальність.

Також підсилити задоволення від нюху можна за допомогою ароматичних свічок чи аромолампи з ефірними оліями, що посилюють сексуальність, наприклад, апельсину, ванілі, іланг-ілангу, імбиру, кориці, пачулі, троянди тощо. Але зауважте, що всі ці додаткові речі мають лише підвищити настрій, а не наблизити оргазм. Пам'ятайте і про техніку безпеки - не наносьте чисті ефірні олії на шкіру: краще кілька крапель розчинити в базовій олії - виноградних кісточок або мигдлевому. Інакше можна отримати алергічну реакцію, і тоді ваша практика тантри зійде нанівець.

Слух

Під час заняття неотрантрою сконцентруйте свою увагу на голосі партнера, слухайте його бажання. Не контролюйте партнера, не змушуйте його робити щось, не обманюйте його, відверто говоріть про свої відчуття та бажання. Посилити сексуальну атмосферу можна, увімкнувши спокійну музику для розслаблення.

Правило однієї години

Новачкам у неотантрі важко концентруватися на власних відчуттях та відчуттях партнера, тому і з'явилося правило однієї години - для контролю над бажаннями.

Правило однієї години говорить, що не можна займатися сексом протягом однієї години до і після тантричного ритуалу. Це робиться для того, щоб не перетворити ритуал тантри чи неотранри у просту реалізацію фізичного бажання. Також це дозволяє сконцентрувати сексуальну енергію, тобто кундаліні, для використання її під час ритуалу.

У наступному блозі ви дізнаєтеся більше про лінгам і йоні. Приємних вам сексуальних подорожей!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація