Тантричний секс: еротичні секрети початкового ритуалу

Тантричний секс: еротичні секрети початкового ритуалу

Фото: randrs.ru

Під час початкового тантричного ритуалу важливо не соромитися одне одного і відкритися назустріч новим відчуттям.

Ритуали і вправи тантричного сексу навчать вас розслаблятися в своє задоволення, відчувати енергетичні зв'язки з партнером. А також допоможуть зробити точку найвищого екстазу чимось більшим, ніж просто швидкоплинним моментом насолоди.

Робота над тантричними стосунками

Перед тим як перейти до власне тантричного сексу, вам треба навчитися довіряти партнеру і підкорюватися принципам взаємоповаги. В одному із минулих блогів йшлося про Шиву і Шакті - чоловічу і жіночу сторони божественного. Під час тантричного ритуалу відкрийтеся принципам тантри і відчуйте себе богом або богинею чи хоча б дозвольте божественній енергії циркулювати у вас.

Тантричні стосунки - це партнерство рівних. Тут немає місця підкресленому фемінізму чи загостреній мускулінності. Тантра - це співпраця чоловіка і жінки як рівноправних партнерів заради могутньої сили насолоди. Під час тантричного сексу потрібно не лише брати, а й віддавати. Таким чином чоловік і жінка виявляють свою повагу один одному.

Як розпочати тантричний ритуал

Задля рівноваги у тантричних стосунках потрібно почергово виконувати певні вправи чи рухи тантри.

Перед початком наповніться повагою до партнера. Роздягніться. Встаньте так, щоб вас розділяла невелика відстань, схиліться назустріч одне одному і подивіться в очі. На вдиху уявіть, як ваша енергія переходить у серце коханого/коханої. На видиху доторкніться лобами.

Далі займіться сердечним диханням. Подивившись в очі партнеру, покладіть праву руку на його серце. На вдиху уявляйте, як ви збираєте енергію у своєму серці, на видиху – як вона перетікає в його.

Наступний крок - це еротизм доторків. Для цієї вправи використовуйте приємні на дотик матеріали, наприклад, хутро, пір'я, шовк тощо. Також не обходьте увагою кінчики своїх пальців та легкі подихи.

Торкайтеся партнера найрізноманітнішими предметами, повільно просуваючись від його шиї до ступень. Завершіть цю еротичну справу за допомогою кінчиків пальців і дихання. Потім поміняйтеся ролями. Не сприймайте цю вправу як прелюдію – її задача навчитися глибше переживати момент віддачі та отримання сексуальної енергії.

 

Далі варто приділити увагу сексуальним органам – або лінгаму і йоні, як їх називають у тантрі. Нехай ваш партнер осягне вашу йоні, а потім ви віддасте шану його лінгаму. Сама вправа полягає у легких пестощах на ваш смак, головне, щоб обом було приємно. Перед виконанням цієї вправи ви маєте справді відчувати себе розслаблено і зручно. Цей ритуал має поглибити довіру між вами і підсилити відчуття вашої єдності.

Пройшовши усі фази початкового тантричного ритуалу, візьміться за найважче - єднання душ. Сядьте у позу, яка відома під назвою "йаб-юм". Партнери сидять обличчям одне до одного, випрямивши хребет і увійшовши у сексуальний контакт. Найголовніше потім - не рухатися, хоч як би цього не хотілось. Ви маєте підтримувати зоровий контакт і концентруватися на власних відчуттях та відчуттях вашого партнера. Під час цього ритуалу важливо зрозуміти, що секс з'єднує не лише тіла, але й ваші серця і душі. Цей початковий тантричний ритуал допоможе вам знищити бар'єри і дійти глибокого взаєморозуміння.

Фото: dyhovnoecelitelstvo.mirtesen.ru

Ваша мета - не секс як такий, а відчуття єднання із партнером, розчинення у ньому, відчуття другої половинки.

Полегшити цю позу може подушка, на яку сяде партнер, та партнерка, яка обхопить чоловіка ногами і з'єднає їх у нього за спиною. Після початкового тантричного ритуалу ви можете перейти до звичайної близькості у цій самій позі. Тоді партнерка може погойдуватися туди-сюди, спираючись на стегна коханого, поки він підтримуватиме її. До речі, у такій позі сильно стимулюється точка G. Досвідчені коханці можуть ускладнити цю позу, стоячи на одній нозі.

Під час початкового тантричного ритуалу важливо не соромитися одне одного, адже іноді виховання змушує нас вимикати світло і займатися "цим" під ковдрою. А для тантричного сексу необхідна розкутість, відвертість і щирість. Ви не маєте соромитися чи жартувати над зайвими кілограмами чи целюлітом. Наголошую ще раз, - без довіри і взаємоповаги тантричний секс неможливий.

Вдалих вам сексуальних експериментів!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація