Як пережити "криваве" місячне затемнення 16 вересня?

Як пережити "криваве" місячне затемнення 16 вересня?

Фото: Reuters

Все, що ви "посіяли" цього року, наче бумеранг, повернеться під час цього місячне затемнення.

16 вересня 2016 року на землян очікує останнє затемнення цього року - місячне.

Спостерігати за цим місячним затемненням зможуть жителі Євразії, частини Африки, заходу Австралії та в Антарктиді – тобто практично на половинi земної кулi. Пік затемнення в Україні припадає на 21:55.

На думку містиків, сонячні та місячні затемнення, молодий місяць та повня, інші астрономічні та астрологічні події є чималим потрясінням для людства, своєрідними порталами змін.

Місяць, що зійде ввечері 16 вересня, буде "кривавим", якщо точніше – мідно-червоним. Наші пращури боялися такого Місяця, адже вбачали в ньому знамення страшних подій. Але насправді це доволі традиційне явище для низки місячних затемнень. Крім того, вчені з'ясували, що такий незвичний колір пов'язаний з тим, що Місяць входить в тінь Землі, яка і дає світилу таке забарвлення.

Особливості місячних затемнень

Усе, що відбувається із нами протягом місячних затемнень, є наслідком наших помилок або перемог на життєвому фронті. Також варто пам'ятати про те, що місячне затемнення є своєрідним фінішем певного етапу в нашому житті. У період місячного затемнення не виключено, що ваші власні моральні "чиряки" та темний бік душі інших людей "полізе" назовні, можуть викритися інтриги тощо. Простіше кажучи, усе таємне проявиться у місячному сяйві, наче під ренгенівським промінням, і стане явним.

Але, незважаючи на хиби цього періоду, не виключено, що за кілька днів до місячного затемнення, під час нього і через кілька днів після нього ви нарешті зрозумієте, чого насправді прагнете, що не так відбувається у вашому житті і найголовніше - як це змінити.

Ефект бумеранга 

Все, що ви "посіяли" цьогоріч, під час цього місячного затемнення повернеться до вас, наче бумеранг. Тому намагайтеся не зриватися на оточуючих під впливом Місяця, адже про сказане у день затемнення, можливо, доведеться шкодувати ще довго.

Крім того, будь-яка повня – а місячне затемнення завжди припадає саме на період повного Місяця – активізує емоції людей, піднімає на поверхню все те, що трималось під контролем.

Вектори, на які потрібно звернути увагу під час місячного затемнення 16 вересня - це сім'я, здоров'я та робота. Спробуйте у цих сферах життя хоча б на день бути уважними, акуратними та скрупульозними. Намагайтеся уникати сварок та конфліктів, як і в родині, так і з колегами.

Особливо обачними у період затемнення варто бути літнім людям, вагітним жінкам та метеозалежним людям, адже світила, як-не-як, впливають на наше самопочуття.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація